Vad händer i filmföreningen?

2019-11-17

Hej alla! Filmföreningen har nu upphört att finnas till! Vi har istället blivit en del av Uddevalla Varvs- och Industrihistoriska förening som vi har flyttat ihop med. Definitivt beslut om upplösningen togs 2020-07-10. Vi kommer att fortsätta att träffas under Varvsföreningens namn. Website: uddevallaindustrihistoriska.se E-post: [email protected] Under en kortare tid kommer Filmföreningens hemsida att finnas kvar tills vi vet vad vi skall göra med den.


VÅRA SPONSORER


Företagskonsult Erik Lindh
Företagskonsultationer. bokslut mm
Tel. 0705-233171


Nordblom Media AB
Webbdesign & hemsidor
www.nordblommedia.se
Tel. 0522-780018


Om Uddevalla FilmföreningFöreningen bildades 2001 och har under året gjort en rad av program som du kan se i ”Programarkiv”. En del av dessa har med åren fått ett historiskt intresse, speciellt personskildringar av personer, som har gått ur tiden.

Medelåldern av föreningens medlemmar börjat skjuta i höjden varför vi är måna om att få in yngre medlemmar i föreningen som framöver kan ta över och uträtta nya stordåd. Vi lovar att inte vara bromsklossar när detta sker!

Du är välkommen att besöka Föreningens filmstudio som finns i Folkets Hus. Sedan hösten 2016 har vi våra lokaler högst upp. Man går in entrén från Göteborgsvägen och tar lämpligen hissen högst upp. För att vara säker på att någon finns på plats får man först ringa någon av våra kontaktpersoner! Välkommen!

Medlemmarna kan också göra filmer efter önskemål från föreningar, företag, kommun etc. 

Vill du se något ur vårt programarkiv så får du också höra av dig!

Styrelsen